``love ѕтory 'deɴ ιтιrαғLαr ``
1 sayfadaki 1 sayfası
``love ѕтory 'deɴ ιтιrαғLαr ``
HOSGELDİNİZZZ (:
BURAYA İTİRAFLARIMI YAZAGIM AYNI ZAMANDA SİZLERLE DE PAYLASAGIM (:
BURAYA İTİRAFLARIMI YAZAGIM AYNI ZAMANDA SİZLERLE DE PAYLASAGIM (:
En son love ѕтory ' tarafından Perş. Tem. 22, 2010 6:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Geri: ``love ѕтory 'deɴ ιтιrαғLαr ``
' İlk İtirafım :
Kendimi Çok Seviyorum...
Çünkü Kendini Sevmeyen İnsan
Başkalarınıda Sevmez!
Kendimi Çok Seviyorum...
Çünkü Kendini Sevmeyen İnsan
Başkalarınıda Sevmez!
Misafir- Misafir
.. Ve Yine itiraf ediyorummm .D.D
5. sınıfdayken herkes proje ödevlerini getirmişti bi kızınkisi yumurtalı projeydi. yumurtasını geçerken yanlısıkla yere düşürdümmm herkes bastıııı xDxD Sonrada bana öğrenmen basan kişiyi bulma görevi verdi ama aslnda basan bendimmmm
5. sınıfdayken herkes proje ödevlerini getirmişti bi kızınkisi yumurtalı projeydi. yumurtasını geçerken yanlısıkla yere düşürdümmm herkes bastıııı xDxD Sonrada bana öğrenmen basan kişiyi bulma görevi verdi ama aslnda basan bendimmmm
Misafir- Misafir
.. Geçen sene yani 7. sınıfa gidiyodum. İngilizce Dersindeydik. Yazılı oluyodukkk Ben kopya kağıdımı cebime koydum. Ve öğrenmenden tuvalet izni isteyip tuvalete gittim ve kağıttaki kopyaları teker teker elime yazdım daha sonrada ordan kağıdıma geçirdimm x) Sınıfa geldiğimde öğrenmen çocuklarrr içimden bi ses birinizin kopya çekdiğini söylüyor dedi.
Misafir- Misafir
... Ne zaman olduğunu hatırlamıyorum... Babam yeni metre almıştı ben metreyi camdan aşağıya sarkıttım sonra tekrar içeri soktum bu haraketi bayağı bi tekrarladım fakat en sonunda metre bozuldu xDxD babamın bana çok kızagını biliyodum... Neyseee babam eve geldi metreyi kim bozdu dedi bende ( nede olsa kardeşim küçük anlayamıyoo diyerekden) Babaaaa metreyi kardeşim bozduuu dedimmm xd Böylelikle sıyrılmış oldum kardeşim küçük diyede kkızmadı babammm
Misafir- Misafir
~ İtraf ediyorum ben o pis böcüğü ÇOK SEVDİM
ama ne yazıkki bu o sevgimi haketmedi
Lanet oLsun!
ama ne yazıkki bu o sevgimi haketmedi
Lanet oLsun!
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası