AptaLLık
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
AptaLLık
Bir alman,bir ingiliz,bir laz barda oturmuş bir yandan içip,bir yandan da karılarının aptallığı konusunda sohbet ediyorlarmış.
Alman:Benim Helga o kadar alpal ki geçen gün ucuzluk var diye marketten 300 Euroluk et almış,halbuki bizim buzdolabımız bile yok !
İngiliz gülmüş :
O da birşey mi? Benim karım Elizabeth daha da Sansürlenmiştir. ÇF.Babası çok zengindir,geçen haftakendisine 6000 Pound'a araba aldırdı,ama kullanmasını bilmez.
Laz atlamış:
Ula uşaklar,siz ne diyorsunuz. Benim karım Fadime hepsinden Sansürlenmiştir. ÇF.Bodruma iki haftalığına tatile gidiyor.Dün bavulunu yaparken gördüm.400 tane prezarvatif(erkeklerin giydiği bişey) almış,halbuki p.p.si bile yok ..!
Alman ve İngiliz gülmekten kırılırlar...
Alman:Benim Helga o kadar alpal ki geçen gün ucuzluk var diye marketten 300 Euroluk et almış,halbuki bizim buzdolabımız bile yok !
İngiliz gülmüş :
O da birşey mi? Benim karım Elizabeth daha da Sansürlenmiştir. ÇF.Babası çok zengindir,geçen haftakendisine 6000 Pound'a araba aldırdı,ama kullanmasını bilmez.
Laz atlamış:
Ula uşaklar,siz ne diyorsunuz. Benim karım Fadime hepsinden Sansürlenmiştir. ÇF.Bodruma iki haftalığına tatile gidiyor.Dün bavulunu yaparken gördüm.400 tane prezarvatif(erkeklerin giydiği bişey) almış,halbuki p.p.si bile yok ..!
Alman ve İngiliz gülmekten kırılırlar...
Misafir- Misafir
Geri: AptaLLık
bence o kadarda komik değil.. ama sağol fakat bayağı sansürleme var....
tgc- Forumun Polisi
Özel Başlık : ''''
Bence bu fıkra forumda paylaşılmaya hiç uygun değil!!!
rüya- ÇİLEK FORUM SÜPER FAN
Özel Başlık : Only you...
rüya demiş ki:Bence bu fıkra forumda paylaşılmaya hiç uygun değil!!!
Katılıyorum
seray_gs- Forumun Gözdesi
Hobiler : Kitap okumak,Dersaneye gitmek,Dersane ödevlerimi yapmak(Büyük bir zevk)Az çok tv izlemek..
Lakap : Kitap Kurdu
Özel Başlık : [table border=1][tr][td] suzan&tuğba =) dersane arkilerim (: DeRsanemi çokk seviyorumm
çok çok hemde çoK ! Yehu çk mutluyum..
вιя∂αнα αη¢αк 15 тαтιℓ∂є αçı¢αм..нσşçαкαℓıη...
[/td][/tr][/table]
rüya demiş ki:Bence bu fıkra forumda paylaşılmaya hiç uygun değil!!!
tgc- Forumun Polisi
Özel Başlık : ''''
KONU KİLİT + ÇÖP
rüya- ÇİLEK FORUM SÜPER FAN
Özel Başlık : Only you...
1 sayfadaki 1 sayfası