MODERATÖRLER VE POLİSLER MUHAKKAK OKUYUN !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
MODERATÖRLER VE POLİSLER MUHAKKAK OKUYUN !!!
Bakın arkadaşlar ;
Son zamanlarda yaşanan olaylar beni iyice gerdi . Canım sıkılmaya başladı .
Yaptıklarınız yönetim panelinden görünmüyor mu sanıyorsunuz ? O kadar burda kendimi yırtıyorum " Banladığınız üyeyi Ceza Tahtası'na yazın ! " diye ... Ama bazı arkadaşlar dışında takan yok .
İşte örnekler ... Nicklerle hiç uğraşamayacağım adlarınızı yazıyorum direk .
Ve üyeyi neden banladığınızı üyenin profiline yazmıyorsunuz . Üyede giriş yaptığında sebep göremeyince benimle irtibata geçiyor .
Banlamaları geçtim . Neden herkes benim polislerim ve modlarım için " görevini iyi yapmıyor " diyor !
Ben size inandım . Güvendim . Biz bir aileyiz dedim .
Size ben yetkilerinizi sinir olduğunuz üyeyi banlayın , konuyu silin , hovarda gezin görevinizi yapmayın diye vermedim ki !
Ben size siz olduğunuz için bu rütbeyi verdim !
Ayrıca ; bundan sonra hiçkimse hiçbir şekilde şifresini kimseye vermeyecek ! Siz bu forumun yönetim ekibindesiniz . Bu forumun bir parçasısınız . Sizin hesabınızdan yapılan birşey sizin üstünüze kalır .
Bundan sonra dikkat edilmesini rica ediyorum . Lütfen yönetim ekibimize laf söylettirmeyin .
1 hafta boyunca bütün moderatör ve polisler kontrol edilecek . Görevini yapmayanların moderatörlüğüne ve polisliğine son verilecek .
Son zamanlarda yaşanan olaylar beni iyice gerdi . Canım sıkılmaya başladı .
Yaptıklarınız yönetim panelinden görünmüyor mu sanıyorsunuz ? O kadar burda kendimi yırtıyorum " Banladığınız üyeyi Ceza Tahtası'na yazın ! " diye ... Ama bazı arkadaşlar dışında takan yok .
İşte örnekler ... Nicklerle hiç uğraşamayacağım adlarınızı yazıyorum direk .
- Spoiler:
Olcayto ->> 2 Haziran tarihinde fatih orhun'u banlamış
Özge ->> 31 Mayıs tarihinde Zeyne391 ve Yasin'i banlamış .
Zeynep ->> 31 Mayıs tarihinde pretty1'i banlamış .
Zelal ->> 31 Mayıs tarihinde Moster , dila ve idil'i banlamış .
Elif ->> 31 Mayıs tarihinde adminim , armağan ve pretty'i banlamış .
Olcayto ->> 31 Mayıs tarihinde seray_gs üyesini banlamış .
Aslı ->> 7 Mayıs tarihinde ADMİNİM adlı üyeyi banlamış .
Aslı ->> 5 Mayıs tarihinde Işıl752'yi banlamış ...
Zelal ->> 5 Mayıs tarihinde seray_gs adlı üyeyi banlamış .
Elif ->> 4 Mayıs tarihinde Çilek Merve 'yi banlamış ..
Ve üyeyi neden banladığınızı üyenin profiline yazmıyorsunuz . Üyede giriş yaptığında sebep göremeyince benimle irtibata geçiyor .
Banlamaları geçtim . Neden herkes benim polislerim ve modlarım için " görevini iyi yapmıyor " diyor !
Ben size inandım . Güvendim . Biz bir aileyiz dedim .
Size ben yetkilerinizi sinir olduğunuz üyeyi banlayın , konuyu silin , hovarda gezin görevinizi yapmayın diye vermedim ki !
Ben size siz olduğunuz için bu rütbeyi verdim !
Ayrıca ; bundan sonra hiçkimse hiçbir şekilde şifresini kimseye vermeyecek ! Siz bu forumun yönetim ekibindesiniz . Bu forumun bir parçasısınız . Sizin hesabınızdan yapılan birşey sizin üstünüze kalır .
Bundan sonra dikkat edilmesini rica ediyorum . Lütfen yönetim ekibimize laf söylettirmeyin .
1 hafta boyunca bütün moderatör ve polisler kontrol edilecek . Görevini yapmayanların moderatörlüğüne ve polisliğine son verilecek .
Tanımsız- Administratör
Hobiler : Photoshop ..
Özel Başlık : Photoshop Kraliçesi
1 sayfadaki 1 sayfası